FotoBox™ CONCEPT

 

Innovativt fotokoncept med en ny tilgang til branding, der involverer alle gæster og skaber levende oplevelser. Konceptet tilføjer et minde som succesfuld værdi og skaber en anden dimension, der taler direkte til dine gæster. Det er en sjov og uforglemmelig oplevelse, som lever videre længe efter eventen.

 

Skræddersyede udviklingsprogrammer

 

Management Development Program forbereder dig til at blive en bedre leder af din enhed eller afdeling, samt en mere værdifuld bidragsyder til bredere institutionelle mål. Personlig udvikling, aktivitet, fantastiske og uforglemmelige oplevelser for sjælen, samt award-certificering.

 

REKLAMEFILM

TEAM BUILDING

 

Reklamebureau for en dag. Lav din egen tv-reklame om din virksomhed og jeres værdier. Teamwork under en stram deadline på fantastiske steder med fokus på virksomhedens værdier. Det er en super sjov oplevelse og den bedste måde at implementere jeres virksomheds værdier gennem læring.

 

Videoproduktion & AV-Teknisk rådgivning

 

En flot gengivelse af dit arrangement, opsummeret og indfanget i en energisk film, der viser jeres brand og jeres værdier.

 

EVENT STRATEGI

 

Udnyt dine eksisterende partnerskaber og hæv dine events over støjen med et frisk fokus på “The Event Lifecycle” og Return on Investment strategi.

 

EVALUERING / SURVEY

MANAGEMENT

 

En vigtig del af at nå dine mål og KPI , er at fortsætte med at måle og evaluere dine kvantitative og kvalitative event mål og derved opnå Return on Investment.

 

Design, print, markedsføring, hjemmesider, skiltning, promogaver

 

Ved dit næste arrangement kan vi skræddersy og designe alt brandingmateriale.

Vi udvikler din brandstrategi, så den skiller sig ud, gennem en konsekvent brug af logoer, jeres farver og former i alle aspekter af design. Vi opbygger jeres brand på ny, så det lever før, under og efter eventen.

 

THE LITTLE COFFEE BAG Co. TO GO STAND

 

Servér en kop udsøgt kvalitetskaffe fra The Little Coffee Bag Company for jeres gæster. Vi opstiller en flot kaffepavillon udsmykket med smukke møbler, kaffetønder og kaffe sække, og skænker den engelske luksuskaffe for dine gæster til jeres event, bryllup, fest, festival eller messe.

The award-winning international

event partner and strategist.

CONTACT US

Address:

Graham & Partners ApS, Håndværkervænget 14B,

3400 Hillerød, Denmark

 

Telephone: +45 72 20 70 75

 

E-mail: info@grahampartners.dk

WHAT WE DO

Conferences

Corporate Events

Product Launches

Corporate Anniversaries

Award Ceremonies

Fundraising

Weddings

Videos

CONCEPTS

FotoBoxTM Concept

Team-building

Advertising Film Team-building

Bespoke Development Programmes

Event Strategy Coaching

Evaluation / Survey Management

Video production & AV Technical advice

Marketing